kolastyna Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie YBR125 2005r. sprowadzonej z Niemiec. Motocykl ten zakupiłem niedawno i stąd moje pytanie czy zegary(prędkościomierz,obrotomierz) w tym motorku posiada podświetlenie wskazówek itp.?Być może jest to wina spalonych żarówek ale chciałbym się najpierw upewnić czy rzeczywiście są one fabrycznie montowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek2 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie YBR125 2005r. sprowadzonej z Niemiec. Motocykl ten zakupiłem niedawno i stąd moje pytanie czy zegary(prędkościomierz,obrotomierz) w tym motorku posiada podświetlenie wskazówek itp.?Być może jest to wina spalonych żarówek ale chciałbym się najpierw upewnić czy rzeczywiście są one fabrycznie montowane. Oczywiście standardowe podświetlanie tarcz zegarowych chyba na 2 żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolastyna Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedź.I jeszcze jedno: czy posiada ktoś service manual jak się do tych żarówek dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosek2 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Trzeba rozkręcić licznik 2 śrubki od dołu, odkręcić lampę (chyba do tego manuala nie potrzeba :-P ), żarówka do kupienia w sklepie motoryzacyjnym a książka dostępna na wujek google "manual ybr 125" pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2015 przez sosek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolastyna Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie zadawałbym tego pytania gdybym znalazł odpowiedź w google. Temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 To chyba jednak nie szukałeś zbyt dobrze :D. Ja do swojej Suzy musiałem posiłkować się manualem z Indonezji :D :Phttps://skippy.org.uk/wp-content/uploads/yamaha_ybr125_service_manual.pdf Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz0403 Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Chciał bym wrócić do tematu, rozkręcam te 3 śrubki od sporu ciągnę, a tylnia osłona licznika nadal na miejscu. Niczym nie mogę tego z sunąć. Trzeba rozkręcić coś więcej? Co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi