AvroFM Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Jaka 50 (biegowa) jest najprzyjemniejsza w jeździe, można się na niej stuntu nauczyć oraz trochę poszaleć? Zakładam budżet 3k + tuning w następnych latach. Zastanawiałem się nad:- Yamaha DT 50- Yamaha TZR 50- Derbi GPR 50- Derbi Senda 50- Aprilia MX 50- Aprilia RS 50- Sherco HRD 50- HM-Honda Derapage 50 I łatwiej znajdę supermoto czy "sporta"? Edytowane 17 Stycznia 2015 przez AvroFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuggsNuts Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Łatwo na pewno znajdziesz Rs tzr i dt z czego tzr raczej nie zmieści ci się w budżecie. Na początek jak każdy mówi najlepiej enduro. Trochę szosy i w teren wjedziesz, po tym zobaczysz co ci się najbardziej podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edigm Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tak, zgadzam się z Juggs'em. Ja również (no co prawda nie w tym roku) będę kupował sobie motorower enduro. I właśnie co do 50 to osobiście polecam najbardziej Hondę HM, oraz Yamahę DT. Honda jest lżejsza, a do obu można dostać bardzo łatwo i w rozsądnej cenie można dostać części zamienne. Cytuj Wy śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny...Ja śmieję się z was, bo jesteście tacy sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysepka Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 I dodam że taka hm'ka lepiej na kole polatac niż taka np tzr . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edigm Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Fakt :) Cytuj Wy śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny...Ja śmieję się z was, bo jesteście tacy sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi