Raafi Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (Nie wiem czy akurat tutaj mogę, bo właśnie przeglądam wszystkie działy i trafiłem na ten, ale ewentualnie administracja usunie post :D) Chciałbym zaoferować pomoc w odzyskaniu zaniżonej kwoty odszkodowania OC do 3 lat wstecz od powstania stłuczki. Pracuję od długiego czasu w firmie (Pomoc Odszkodowania Oc) która zajmuje się tego typu sprawami. Generalnie 80% kosztorysów które otrzymuję, to kosztorysy zaniżone. Plusem firmy jest fakt, że płacimy od razu po podpisaniu umowy na podstawie cesji (Przejmujemy pełną odpowiedzialność za ewentualne niepowodzenia, dzięki czemu klient się o nic nie martwi) co jak się z biegiem czasu okazało, ludziom się bardzo to podoba, oraz drugim plusem jest fakt że klient z góry wie ile dostanie, dzięki czemu ma szansę podjąć decyzję czy chce nam oddać sprawę czy też nie ;) Kiedyś działaliśmy tylko na rejonie Bydgoszczy, gdzie mamy biuro - obecnie działamy na cały kraj, dlatego też pomyślałem że tego typu ogłoszenie może się komuś przydać ;) Najważniejsze informacje:-Zajmujemy się szkodami do 3 lat wstecz-Szkoda nie może być całkowita-Nie obsługujemy szkód AC-Nie obsługujemy szkód zdrowotnych-Płacimy zaraz po podpisaniu umowy (Na konto, lub do ręki jeśli umowa jest podpisywana na miejscu)-Klient nie musi z nami niczego podpisywać by dowiedzieć się ile dostanie, wystarczy że otrzymam kosztorys i to wyliczę.-Zajmujemy się sprawami, nawet gdy auto zostało sprzedane W razie pytań można smiało pisać ;)Kosztorysy przyjmuję na: [email protected] Co prawda zawsze tylko na facebooku to ogłaszałem, by pomóc znajomym bo nie mam za to żadnej premii czy coś - ale jak mogę pomóc na szerszą skalę to czemu nie ;) Szczególnie że teraz jest zima i różne rzeczy potrafią się człowiekowi przytrafić na drodze - a ubezpieczalnie tylko czekają by wypłacić jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi