grzesiek81 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 jaka traske objechales?w ilu byliscie?ile km zrobiliscie lacznie?gdzie spaliscie i jakie koszty w przyblizeniu?dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papryyk Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ostatecznie pojechałem z dziewczyną na 1 moto, dlatego trasę lekko zmodyfikowałem. Lecieliśmy z Gdyni przez Niemcy do Austrii na Grossa. Dalej na Stelvio we Wloszech, następnie Werona, Wenecja, Maranello, Florencja, Piza, La Spezia, Portofino, Genua, Sanremo i na Lazurowe. W okolicach Cannes mieliśmy chatkę. Objechalismy Monako, Niceę, Cannes, Saint Tropez + okolice. Dalej Szwajcaria i tu: Wielka Przełęcz św. Bernarda, dalej na Furkę, Nufenen, Susten, Grimsel.... Pass do miasteczka Engelberg. Tam 1 dzień pochodzilismy po Alpach (już z buta) :) Powrót przez Liechtenstein, kawałek Austri, Niemcy do Gdyni - 16 godzin jazdy, ok. 1400 km.Łącznie zajęło nam to 18 dni. Przejechaliśmy 6738 km. Spaliśmy po hotelach, pensjonatach, we Włoszech na campingach. Wszystko łapaliśmy na miejscu. Koszta ok 10 tys. Pozdrawiam Cytuj Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale... http://wyprawy-patryka.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek81 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 a powiedz czy jest mozliwosc dzikiego biwakowania po drodze?widziales jakis motocyklistow dziko biwakujacych?czy to raczej niemozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papryyk Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Nie spotkałem/widziałem żadnych motocyklistów biwakujących na dziko, czy są za to jakieś kary - nie wiem. Ale po drodze jakieś miejsce można znaleźć. Moim zdaniem jeśli rozbił byś się gdzieś wieczorem i zwinął rano to nie powinno być żadnego problemu (oczywiście gdzieś na obrzeżach miast lub poza nimi, nie w centrum). Cytuj Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale... http://wyprawy-patryka.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekgsxgsx Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 a powiedz czy jest mozliwosc dzikiego biwakowania po drodze?widziales jakis motocyklistow dziko biwakujacych?czy to raczej niemozliwe?Cześć, rozbijaliśmy namioty we dwóch z bratem raz w Niemczech i pięć razy w Szwajcarii, na dziko oczywiście i nikt nie zwracał nam uwagi. Raz spisała nas policja Szwajcarska, sprawdzali nas bo niby w okolicy były jakieś incydenty, byli mili i oczywiście bez mandatów i słowem nie wspomnieli, że nie wolno biwakować a było to nad rzeką 20 m od szosy. Jak znajdziesz dobre miejsce i nie ma zakazu biwakowania, a spotkaliśmy ich sporo, to rozbijaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek81 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 dzieki wielkie za podpowiedz odnosnie biwakowania,planuje wyjazd na poczatku wrzesnia,jeszcze nie wiem do konca czy bede biwakowac czy motele..nadal temat aktualny wyjazdu,moze ktos chce sie skusic na okolo 14 dniowy wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo_46 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 cześć, temat aktualny?planujesz jakieś off-roadowe odcinki czy tylko szosa? ;)myślę właśnie nad jakimś wrześniowym wyjazdem i Twój plan mi się podoba ale ja mam vfr-ę więc w teren raczej się nie zapuszczam :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek81 Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jak powiedzialem ta tez zrobilem..objechalem pare miejsc,wyprawa super!link:www.moto--adventure.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi