Balu91 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam, tak jak w temacie, interesuje mnie długość oryginalnej kierownicy do Yamahy Fazer 1000. Mam w motocyklu bardzo szeroką (do stuntu), jednak nie jest mi taka potrzebna, a co najgorzej ramiona zasłaniają mi wszystko co bym chciał widzieć w lusterku. Dlatego prosiłbym właścicieli tego modelu o podanie oryginalnej szerokości, ponieważ chce zakupić jakiś zamiennik (prawdopodobnie z Lucasa), ale nie mam skąd wziąć tej informacji. Szukałem ale jakoś nie mogę na to wpaść. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam P.S. Starą kiere mogę odsprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu91 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak wszyscy chętnie pomagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 szerokość oryginalnej to 69 cm od krańców manetek [a więc samej kierownicy] z ciężarkami ma 76cm.Dopiero dziś posta przeczytałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu91 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 No w końcu, dziękuję bardzo ;) sezon się zbliża a muszę coś zakupić, jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi