tomek12345 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam.Wstępnie planuję 2-3 tygodniową wyprawę do Maroka na przełomie maja i czerwca 2015 roku.Zakładam samodzielny dojazd i powrót na własnym motocyklu. Na miejscu trasy raczej bardziej utwardzone.Szukam towarzyszy na wspólny wyjazd. Wszelkie szczegóły do ustalenia - co do trasy, terminu, noclegów, itp. - jestem bardzo elastyczny.Pozdrawiam. Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Widzę, że zapuszczasz temat :cool: no tak, wiosna tuż tuż :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek12345 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Spodziewałem się większego entuzjazmu z Twej strony co do tego kierunku. Mam nadzieję, iż sroga zima pobudzi w Tobie chęć odwiedzenia trochę cieplejszych stron :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Zdrój Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Cześć mam podobny plan wyjazdu do Maroko organizujemy wyjaz w Maju cały miesiąc więcej w temacie pod adresem http://forum.bgm.org.pl/viewtopic.php?t=6626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi