Bartosz_R Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam do sprzedania mam wkładki do regeneracji gwintów :) Dostępne są w rozmiarach M2, M3 i M4 o różnych długościach istnieje również możliwość sprowadzenia M5 jeśli będzie zainteresowanie. Zasada działania jest prosta przedstawie ją na poniższym elemencie 1. Plastik z uszkodzonymi gwintami.2. W tym wypadku mamy do czynienia ze śrubami M4 dlatego też najpierw nawiercamy w materiale otwór wiertłem o 1 numer wyżej (czyli 5). Trzeba wcześniej sprawdzić na jaką głębokość możemy nawiercić tworzywo, żeby nie uszkodzić powłoki.3. Wkładki można dla większej wygody trochę ścisnąć, żeby lepiej wpasowały się w powstały otwór4. Wbijamy wkładki i gotowe ;). Dla sprawdzenia wkręciłem śrubę i podwiesiłem skrzynkę z narzędziami (waga 15,3kg) i nic niepokojącego się nie działo. Nie wiem jaką dokładnie siłę są one w stanie wytrzymać ale kombinerkami też nie byłem w stanie wyciągnąć.I to by było na tyle :) W zależności od części mam dostępne wkładki M2, M3 i M4 w 2 różnych rozmiarach wszelkie wymiary wkładek oraz otworu dostępne są w pdf poniżej.https://www.dropbox.com/s/d1cbdvdq0o1qllf/wkladki.pdf?dl=0lub w wersji obrazkowej :)Cena:Wkładki M2 - 1zł/sztWkładki M3 - 1zł/sztWkładki M4 - 1,2zł/sztWysyłka w zależności od upodobań :) Kontakt: [email protected]lub forum :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi