ste-fan Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jako że koniec tego sezonu tuż tuż, można zacząć snuć plany na przyszły.Wiosną przyszłego roku ( pierwsza połowa maja ) planujemy wyjazd w kierunku jak w temacie. Brak jeszcze szczegółów, ale na pewno Paryż ( 3-4 dni), następnie północnym wybrzeżem Francji i Hiszpanii do Portugalii (Porto, Lizbona,Faro). Gibraltar i południowym wybrzeżem Hiszpanii ( Sevilla,Malaga,Granada,Walencja,Barcelona) i Francji przez Alpy do domu. Czas trwania imprezy ok.4 tygodnie. W trakcie jazda, zwiedzanie, plażowanie. Noclegi głównie pod namiotem. Jesteśmy małżeństwem 50+. Poruszamy się BMW R1150RT. Zainteresowanych zapraszamy i prosimy o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wszystko OK, ale te 4 tygodnie... ciut długo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neno Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wszystko OK, ale te 4 tygodnie... ciut długo!Przy takim planie jest to idealnie wyważona długość wyjazdu. Ja bym nawet skrócił pobyt w Paryżu na poczet większej ilości dni w Portugalii - którą serdecznie polecam! Cytuj https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wszystko OK, ale te 4 tygodnie... ciut długo!Cztery tygodnie wg. mnie i jak zauważa słusznie Neno to optimum. Zdaję sobie sprawę z problemu jakim jest wykrojenie tych czterech tygodni z własnego urlopu. Mnie on już na szczęście nie dotyczy. Poza tym, wiem z poprzednich moich wyjazdów ( np.Toskania ) jak wiele atrakcji zostawiało się obok czy za sobą, bo cel był taki a nie inny a czasu miało się tylko tyle a nie więcej. Przyszedł w końcu czas, że nie muszę się spieszyć. Teraz mogę bez napinania ( w miarę moich możliwości ) realizować swoje pasje i marzenia. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszW Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Stefan, jesteś w takiej sytuacji, że możesz sobie na to pozwolić (pozazdrościć), wiem, że 4 tygodnie super sprawa (ale ja muszę jeszcze z rodzinką na urlop skoczyć - i wtedy tych dni brakuje).Zawsze można się z Tobą zabrać w jedną stronę :cool:.Ja w 2015 chciałbym Grecję z Albanią oblecieć (w Albanii byłe ale stanowczo za krótko), jak mi nie wypali tamten kierunek, to się odezwę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzlik Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jako że koniec tego sezonu tuż tuż, można zacząć snuć plany na przyszły.Wiosną przyszłego roku ( pierwsza połowa maja ) planujemy wyjazd w kierunku jak w temacie. Brak jeszcze szczegółów, ale na pewno Paryż ( 3-4 dni), następnie północnym wybrzeżem Francji i Hiszpanii do Portugalii (Porto, Lizbona,Faro). Gibraltar i południowym wybrzeżem Hiszpanii ( Sevilla,Malaga,Granada,Walencja,Barcelona) i Francji przez Alpy do domu. Czas trwania imprezy ok.4 tygodnie. W trakcie jazda, zwiedzanie, plażowanie. Noclegi głównie pod namiotem. Jesteśmy małżeństwem 50+. Poruszamy się BMW R1150RT. Zainteresowanych zapraszamy i prosimy o kontakt. Jako że koniec tego sezonu tuż tuż, można zacząć snuć plany na przyszły.Wiosną przyszłego roku ( pierwsza połowa maja ) planujemy wyjazd w kierunku jak w temacie. Brak jeszcze szczegółów, ale na pewno Paryż ( 3-4 dni), następnie północnym wybrzeżem Francji i Hiszpanii do Portugalii (Porto, Lizbona,Faro). Gibraltar i południowym wybrzeżem Hiszpanii ( Sevilla,Malaga,Granada,Walencja,Barcelona) i Francji przez Alpy do domu. Czas trwania imprezy ok.4 tygodnie. W trakcie jazda, zwiedzanie, plażowanie. Noclegi głównie pod namiotem. Jesteśmy małżeństwem 50+. Poruszamy się BMW R1150RT. Zainteresowanych zapraszamy i prosimy o kontakt. Planowochalem taki wyjazd w tym roku ale udalo mi sie dojechac tylko na lazurowe do san Maximto zajelo mi az 14 dni. W jakim terminie planujesz wyjazd troche wiecej info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Planowochalem taki wyjazd w tym roku ale udalo mi sie dojechac tylko na lazurowe do san Maximto zajelo mi az 14 dni. W jakim terminie planujesz wyjazd troche wiecej info. - czyli nie należysz do tych, którzy za wszelką cenę muszą osiągnąć zamierzony cel i w siodle spędzają całe dnie. To dobrze bo ja też.Co do szczegółów, to one się w zasadzie rodzą. To co wcześniej naskrobałem, to tylko ogólny plan. Sam start planuję na maj ( 8-9-10 ) ze względu na pogodę, choć z reguły wiosna jest bardziej deszczowa niż jesień. W Paryżu mam już upatrzony niedrogi hotelik 200 m od Luwru ( 4 noce dla dwóch osób 1350 zł. ). To z grubsza na razie wszystko. Ze względu na ogrom pracy przy chałupie do kreślenia szczegółowej trasy zabiorę się dopiero gdzieś w grudniu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neno Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/167569-wielkanoc-alternatywnie/ Zapraszam.Może coś się Wam przyda. Cytuj https://www.facebook.com/PrzezSwiat.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Dzięki. Czytałem twoją relację w okolicach wakacji br. Zawsze staram się czytać wszystkie interesujące mnie relacje, gdyż z każdej można wyciągnąć dla siebie coś interesującego i pouczającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare36ks Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 czescszkoda ze nie jechales w tym roku. nasze trasy przynajmniej czesciowo pewnie si epokrywaja (gibraltar :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw2158 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jako że koniec tego sezonu tuż tuż, można zacząć snuć plany na przyszły.Wiosną przyszłego roku ( pierwsza połowa maja ) planujemy wyjazd w kierunku jak w temacie. Brak jeszcze szczegółów, ale na pewno Paryż ( 3-4 dni), następnie północnym wybrzeżem Francji i Hiszpanii do Portugalii (Porto, Lizbona,Faro). Gibraltar i południowym wybrzeżem Hiszpanii ( Sevilla,Malaga,Granada,Walencja,Barcelona) i Francji przez Alpy do domu. Czas trwania imprezy ok.4 tygodnie. W trakcie jazda, zwiedzanie, plażowanie. Noclegi głównie pod namiotem. Jesteśmy małżeństwem 50+. Poruszamy się BMW R1150RT. Zainteresowanych zapraszamy i prosimy o kontakt. Witam okolice Kozla mozesz dac nr.tel pozdrawiam WIESLAW M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste-fan Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam okolice Kozla mozesz dac nr.tel pozdrawiam WIESLAW M.Witajmój nr. tel. 502614770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi