RobgiE Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) WitamPosiadam w ciągłej sprzedaży wskaźniki biegów do:Kawasaki zx12Wiele modeli SuzukiWiele modeli Yamahahttp://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=36512251 Jestem producentem tych wyświetlaczy więc wszelkie indywidualne życzenia są możliwe do zrealizowania.Zapraszamwww.robgie.pl Edytowane 24 Października 2014 przez RobgiE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amefisto Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Mogę potwierdzić z czystym sumieniem produkt kolegi. Miałem jego wskaźnik biegów w poprzednim moto i działał bez problemów. Choć kiedyś były tańsze ;) Cytuj Good, better... Bandit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi