Nietykalny Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pochwale się iż w sobote kupiłem sobie SUZUKI GS500F z 2004 rokuw oryginalnym żółtym malowaniu. Wracaliśmy nim na kołach z Warszawy jest to moje pierwsze poważniejsze moto :) Marzenia się spełniają :)a oto i ona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Fajna, bo żółta :rolleyes:Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietykalny Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dzięki :) Z tym kolorem jest jeden minus. W niedziele ją czyściłem i wuchta meszek siadała na niej :( :PTo w trasie będą we mnie celowały :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ładniusia Suza :D.Przyczepności! Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa250 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Całkiem ładna Na A2 co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietykalny Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dzięki:) tak A2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Gratuluje ładnego i wdzięcznego sprzęta. ;) Pozostaje tylko życzyć szerokości i radości z jazdy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiater Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Piękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi