Kenet Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam,jak w temacie, sprzedam:- kask HJC IS-17 zakupiony 14.07.2014. Rozmiar M. Mam paragon, pudełko, pokrowiec, pinlocka (zainstalowany). Jeździłem w kominiarce, stan idealny, ze dwie ryski się znajdą jak się ktoś przypatrzy. Sprzedaję bo jest trochę za duży, a do wiosny raczej mi głowa nie urośnie. Środek czysty. Cena 750 zł do niewielkiej negocjacji.- buty Shima SX-7 zakupione 14.07.2014 (przypadek?). Rozmiar 43. Paragon i pudełko posiadam. Sprzedaje z dwóch powodów - po pierwsze są odrobinę za duże. Co natomiast ważniejsze - miały być do tekstylnego stroju, ale kupiłem kombinezon skórzany i buty Alpinestars rozm. 42, więc te mi są zbędne. Miałem na nogach może 10 razy. Wyczyszczę i będą jak nowe. Cena 299 zł. Też do niewielkiej negocjacji. Komplet - 900 zł. Odbiór osobisty na terenie Warszawy, albo wysyłka po wpłacie na konto. Więcej zdjęć podeślę na życzenie. Kontakt PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi