iSatsu Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie =) Jestem tuż przed zakupem tego motocykla i już prawie wszystko mam dopięte na ostatni guzik. Wczoraj postanowiłem sprawdzić podstawowe informacje w dekoderze VIN i coś mnie zaniepokoiło. Otóż dwa niezależne dekodery wyświetliły mi informacje: "rocznik modelowy: 2010". Rok produkcji wg dokumentów to 2007. Czy w Kawasaki jest jakieś inne pojęcie rocznika modelowego? Wiem że w autach zazwyczaj występuje różnica jednego roku - na przykład auto z lipca 2013 jest rocznikiem modelowym 2014 i to rozumiem, ale 2007 a 2010? Czy powinienem się zacząć martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Vin w kawie sprawdzasz tylko w systemie Kawy. Wysłane z ElDżi Optimus Dżi Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi