grzela3396 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 witam. z racji pięknej pogody w przyszły weekend poszukuję chętnychna krótki wypad w Bieszczady lub w inne fajne tereny.( kwestia dogadania)Moja propozycja to wyjazd w piątek (03 10) ok 15 (ja startuję z Garwolina)powrót niedziela po południu .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robo1 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam też jestem zainteresowany wyjazdem w Bieszczady ale jestem w trakcie negocjacji z żoną i na rzazie ciężko. Jeśli się uda to ew. ja wyjeżdżałbym z sobotę rano (z Lublina) możemy spotkać się na miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzela3396 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 cześć.fajnie jak byś jakoś przekonał małżonkę. Podobno ostatni ciepły weekend w tym sezonie.Ja już raz w tym roku miałem okazję pośmigać po bieszczadzkich serpentynach i dlatego teżobrałem ten kierunek . Będziemy w kontakcie. W razie czego dzwoń do mnie (będzie prościej)601978186. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi