Pimpek Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Witam! W swojej "Etli" chcę zastąpić mechaniczny regulator napięcia na elektroniczny JEZPOL RNA-2 pytanie takie jak to fachowo podłączyć i co trzeba przerobić by ten regiel śmigał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 chyba zadaję zbyt trudne pytania...do admina proszę o przeniesienie do działu mechanika weteranok dodaje zdjęcie tego regulatora napięcia naprawdę proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 B- na maseD+/15 na 61Wzb/67 na DF D+ z alternatora łączysz z 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 W dniu 29.09.2014 o 21:33, Piotr R1 napisał: B- na maseD+/15 na 61Wzb/67 na DF D+ z alternatora łączysz z 51 A możesz na chłopski rozum ?? w regulatorze B- nie ma pinu więc jak dać na masę? te 61 DF D+ i 51 mam odczytać z mechanicznego regulatora tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jak nie ma pinu to podłącz uchwyt na mase, te DF, 61, D+, 51 masz tylko na starym regulatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 ok już rozumiem pozdrawiam :) temat do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 byłem w garażu podłączyłem tak jak opisał to Piotr R1 i regulator spełnia swoje zadanie pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi