Munzer Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Kupiłem w świetnym pieniądzach nowy motocykl i w związku z tym muszę sprzedać swojego czarnego jak smoła rumaka. Trochę szkoda, no ale na dwóch na raz jeździć się nie da. Ten Sporciak jeździ obecnie jak złoto, wpakowałem w niego sporo czasu i $, biorąc pod uwagę jak wiele części wymieniłem na nowe lub customowe, to nowy właściciel ma jakiekolwiek naprawy z głowy na długi, długi czas. Jak coś, piszcie na priv. Link do aukcji:http://allegro.pl/harley-davidson-sportster-xl883-r-i4606047134.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LanyHD Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 co sie nie chwalisz nowym "koniem" ? :cool:zostajesz w stajni HD, dalej sport czy BT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munzer Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Nie, no zostaje z HD. Mialo być coś większego i już temat był prawie przyklepany ale ostatecznie wylądowałem z kolejnym Sporciakiem, tylko, że nowym i kompletnie standardowym (fabrycznym) - Iron. Okazja się trafiła i żal było nie wziąć za pół darmo. Za to mam nową bazę do modyfikacji, będzie zajęcie w zimie :). Chociaż gaźnika żal... i nie tylko. No ale... Edytowane 19 Września 2014 przez Munzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LanyHD Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ty kurcze "gaznikowiec" na EFI sie przesiadles :wink:no to gratulacje "nowego-starego" motonga :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munzer Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 A dzięki, dzięki :). Zmiana ogłoszenia http://allegro.pl/harley-davidson-sportster-xl-883-r-i4628843551.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi