wojtek20040 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Cześć.Od miesiąca pracuję w Piasecznie (dotychczas mieszkałem w Łodzi). Postanowiłem więc się w końcu przeprowadzić. No i poszukałem sobie miejsca do zamieszkania i znalazłem pewne cacko w okolicy. Do wynajęcia jest dom (ok. 110m2), piętrowy, dwie łazienki, dużo szaf ubraniowych, trzy pokoje, kominek, który może zagrzać cały dom, Koszt miesięczny to 2000 zł + opłaty ale wiadomo przy zamieszkaniu w dwie osoby kosztami można się podzielić. Szukam więc współlokatora/współlokatorki. Powiem szczerze, że dom jest w środku przepiękny i zadbany. Z ogródkiem i zadaszeniem dla auta, motocykla/motocykli. Ktoś coś? W razie dalszych zapytań oczywiście będę odpowiadał na bieżąco. Edytowane 13 Września 2014 przez wojtek20040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi