Gość Arni Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Cześc.jak w temacie mam prośbe do ludzi jezdzacych na tor w Szczejkowicach-dajcie tu jakos znac kiedy cos tam sie odbywa(kiedy ktos tam jezdzi).Czasem jakies kluby tam przyjezdzaja.Czesto jest tak że spoznimy sie o godzine zeby se popatrzec jak ktos jezdzi.PS.Wiem że jest jakis klub z Czerwionki,z Zawady tez ktos tam jezdzi.Podobno odwiedza to też klub z Cieszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Z tego co wiem to jeżdza w srody i niedziele!Sroda 15.00Niedziela 11.00 No chyba że są gdzies zawody to wtedy nie zastaniesz raczej nikogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Dzięki.Wpadnę tam w tych godzinach.Może akurat kogos zastane.Jeszcze raz dzięki bo taki wyczekiwanie po kilka godzin było troche meczące (dla mnie i motorka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi