Szulz Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam, tak to znów ja;X krótka piłka z mojej strony :-ile obrotów powinno być na biegu jałowym?- czy reguluje sie je za pomocą linki z gazu czy jakieś śrubki? (pytam z ciekawości)Moto : yamaha fzr 600 3he 91 rok ogólnie podczas jazdy +/- 20km/h na jedynce gdy puszcze gaz motocykl szarpie, wydaje mi sie ze zalewa go benzyna plus na biegu jałowym na cieplym silniku mam 2tys obrotów, stąd te pytania z gory. Troche haotycznie no ale myśle że dacie rade zrozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 2tyś to za dużo, u mnie jest 1000-1200, do regulacji jest śrubka, szukaj przy gaźnikach, linka musi mieć luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ok ok, dzieki za odpowiedzGdy jade 10-20km/h i puszcze gaz to mi szarpie tak jakby sie dławił, myslicie ze regulacja gaznikow pomoze czy ja cos zle robie bo to moj pierwszy moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi