Gość Anonymous Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 mam takie pytanie, czy był ktoś w Irlandii, a jeśli tak to jak wygląda tam sprawa noclegów, jakie są wogle ceny itd, czyli ogólnie chce się dowiedzieć jak najwięcej o tym kraju, najlepiej od kogoś kto tam był ;) Za pomoc z góry dziękuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Oj Holly widze, ze nikt Ci nie udzielił odpowiedzi a szkoda bo chętnie również dowiedziałbym się paru niezbędnych informacji dotyczących Zielonej Wyspy. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 słuchajcie mam dobrą wiadomość mój wujo pojechał tam ;) we wrześniu o czym sie dowiedzialem całkiem niedawno - mysle że na Święta przyjedzie zapytam go i powiem ;) co i jak , bynajmniej sie postaram ;) pozdro.ŚWIR :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Świru no to super :!: Już czekam na info.Powiedz tylko jaki środek transportu obral twój wujaszek :?: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 aa wiesz że niewiem nawet czym pojechał - zapytam dziś ciotuni :buttrock: pozdro.ŚWIR :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Drogie piwo :buttrock: i fajki, jedzenie beznadziejne. Duzo zielonej trawy i owiec, zero lasow, lewostronny ruch i ludzie ktorych angielski jest trudny do zrozumienia. Duzo opadow deszczu. Noclegi nie wiem bo mieszkalem na lodzi :smile2: . No ale nie pojechalem tam ujezdzac moto, tylko na ryby. Polecam zabrac wedke, moj rekord to jakies 20 szczupakow(2- 5 kg) w kilka godzin, lowienie przerwalem bo stalo sie zbyt nudne :lol: . Aha, bylem na Shannon River. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 A kiedy są te wyścigi, w jakim terminie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Czyli coś dla mnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 czyli tak pojechał tam zawieść komuś samochód a że dali mu dobra prace i sie w niej sprawdził to został - wiec do IRLANDII pojechał 4oo tam zakupił swoje 4oo i wraca nimi ale jadąc leci SAMOLOTEM 2-3go spowrotem .... gadałem z nim jak byś chciał PGR to on bedzie jechał tam ok. czerwca 20stego !! możesz sie zabrac !! pozdro.SWIR :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_? Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 A może wiecie jakie są koszty promu do Irlandi ( jak narazie interesuje mnie cena dla samochodu, ale możecie podać jak znacie dla motocykla, pewnie będzie podobna) i powiedzcie, którędy najlepiej dotrzeć do Irlandi posługując się autem, czy motocyklem. Chodzi mi o to czy lepiej z Holandi do Angli a potem do Irlandi ,czy z Francji do Irlandi ? A może jest jakieś połączenie promu Holandi z Irlandią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Piotrek co Ty sie tak tej Angli jak ognia wystrzegasz :?: Jeśli znacie ceny promów to dajcie znac ale myślę, że najatniej jest z francji do Dover i potem z Anglii do Dublinu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ja plynalem Z Cuxhaven do Harwich.Wedlug mnie duzo lepiej niz tluc sie az do Francji.Podroz promem trwa 19 godzin,na pokladzie praktycznie cala zaloga polska(bardzo mile panie stewardessy;),browar tani,fotele wygodne.W sezonie za moto+ja placilem kolo 80 funtow w jedna strone.Oczywiscie klasa economy,bez kabiny tylko fotele.Jakby co to www.dfdsseaways.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 tutaj sa stronki z promami z francji i wielkiej brytanii do irlandiihttp://www.irishferries.com/http://www7.stenaline.co.uk/servlet/se.eme...a.language.id=2http://www.ferrytravel.com/ferry-to-ireland-irish.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Dzięi za stronki zaraz spróbuje je rozszyfrować, a Cuxhaven Harwich to w jakich krajach :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Cuxhaven to w Niemczech-120 km na polnocny zachod od Hamburga.A Harwich to w Anglii,niedaleko Ipswich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi