kampla1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam!Chciał bym wam pokazać moją sendę. :) Kupiłem ją jakieś dwa lata temu. Dość dobrze senda znosi moją jazdę i jak na razie nie miałem z nią większych problemów (nie wliczając dwa razy przebitą tylną oponę xd ). W mojej sendzie od zakupu prawie nic nie zmieniałem, tylko lałem paliwo i latałem ;) jedynie co okleiłem ją trochę, nowe manetki założyłem i ostatnio łożyska wymieniłem.Teraz pokażę parę fotek mojej sendy <3To chyba pierwsze zdjęcie które zrobiłem sendzie :)Tutaj jeszcze bez naklejekKopanie dołków :DTakie o krajobrazowe ;)Z małym braciszkiem :)Latanie zimą po zamarzniętym jeziorze ;pNajaktualniejsze zdjęcie w lesieOstatnio zainteresowałem się kamerkami, którymi ludzie filmują ciekawe sytuacje na drogach, pod czas jazdy oraz po prostu swoją jazdę :) Od zawsze oglądałem onboardy jakie ludzie kręcili i wrzucali na yt. Postanowiłem więc kupić taką właśnie kamerkę. Nie chwaląc się chyba nawet dobrze mi wychodzą te filmy, ale przekonajcie się sami :DJeżeli wam się spodobało proszę o subskrybcje, łapki w górę a nawet komentarze ^^Więcej filmików znajdziecie na moim kanale pod adresem:https://www.youtube.com/user/kamilpolska16Mam nadzieję, że nie zanudziłem was oraz że moja senda wam się spodobała ;)Pozdrowienia, szerokość no i LwG !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Świetny filmik! Jakiej kamerki używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Przyznaj się ze zakopałeś to koło łopatą :biggrin: fajny sprzęcik , ale filmik to już masakra nie powinieneś, przynajmniej publicznie ,pokazywaćtakich przegięć :excl: Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez skilos Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Haha, rzeczywiście to koło chyba łopatą zakopane. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kampla1 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Używam kamerki Tracer Xtreme Remote. Co wy z tą łopatą xdd derbi ma tyle mocy w sobie że by dalej dół mogła kopać, ale bierznik jej na to nie pozwala ;pA chyba aż tak źle nie było z tym filmikiem i "przegięciami" ;p jak komu ale ludziom sie podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Tu nie chodzi o podobanie , zerknij tu : http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-policja-odszukuje-w-internecie-filmy-pokazujace-brawurowa-ja,nId,1486132#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=37198&iwa_block=automotive Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kampla1 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 nie zagrażałem w jakikolwiek sposób innym uczestnikom ruchu, tylko sobie ;) a że kilka razy przekroczyłem liczbę ciągłą, to na pewno na youtube znajdą się miliony takich filmików z tym samym wykroczeniem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi