Paffcio1991 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam mam problem ponieważ przestało mi działać przednie swiatlo w dt50. Wszystko inne sprawne, tylne i kierunki chodzą normalnie. Nie znam sie kompletnie na motorach, dopiero sie uczę i sprawdziłem tylko czy żarówka jest sprawna i nie wiem nawet czego szukać i jak sie za to wziąć. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaunte Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 jak przestało działać to pewnie trzeba wymienić . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio1991 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Ale co konkretnie i na co zwrócić uwagę, co ewentualnie moze być uszkodzone itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 żarówka dobra? kabelek jakiś się nie odłaczył od lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio1991 Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Od lampy wszystko podłączone, żarówka sprawdzana i normalnie swieci. Nie wiem jak połączenie z drugiej strony bo nie wiem bo nie wiem do czego idą kable a dopiero w pon bd mógł przysiąść i popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam mam problem ponieważ przestało mi działać przednie swiatlo w dt50. Wszystko inne sprawne, tylne i kierunki chodzą normalnie. Nie znam sie kompletnie na motorach, dopiero sie uczę i sprawdziłem tylko czy żarówka jest sprawna i nie wiem nawet czego szukać i jak sie za to wziąć. Proszę o pomocNajczęstsze przyczyny to brak kontaktu we wtyczkach (zaśniedziała lub wypalona wsuwka), z tego, co pamiętam w twoim modelu będą dwie wtyczki w tym obwodzie, jedna to jest ta od silnika, będą w niej cztery przewody, ciebie interesuje przewód biały i żółto czerwony, po odpaleniu silnika na tych przewodach powinien być prąd (sprawdź kontrolką), jeżeli nie ma prądu to problem jest z cewkami albo z połączeniem przy cewkach, jeżeli jest prąd przyczyny szukaj na ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi