Ruff. Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Pytanko głównie do ludzi z Krakowa i okolic:Gdzie w Krakowie [i okolicach] ;) można kupić ubranka tej firmy?Szczególnie podoba mi się kurtka model Desert II.Co sądzicie o tej firmie czy stosunek jakoś/cena jest ok?Czy ilość ochraniaczy jest wystarczająca?No i moze ktos uzytkuje ubranka tej firmy i ma dobre doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Co sądzicie o tej firmie czy stosunek jakoś/cena jest ok? ja mam rekawiczki, ktore kosztowaly 100 zl wiec nie za duzo, jednak ich jakosc pozostawia troche do zyczenia.. na codzien tak sie poca rece, ze po kazdym uzyciu musze szorowac lapy, a po wczorajszej dluzszej jezdzie w deszczu (tak ok 200km) mam tak zafarmbowane rece, ze do dzis ich nie domylem.. ale to tylko tanie rekawiczki wiec o kurtce nic nie powiem, bo nie wiem ;) pozdrawia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam Pytanko głównie do ludzi z Krakowa i okolic:Gdzie w Krakowie [i okolicach] ;) można kupić ubranka tej firmy?Tego nie wiem, ale poszukaj w sklepach albo salonach motocyklowych.Ja kupiłem w Bielsku w salonie na Warszawskiej. Co sądzicie o tej firmie czy stosunek jakoś/cena jest ok?Czy ilość ochraniaczy jest wystarczająca?No i moze ktos uzytkuje ubranka tej firmy i ma dobre doświadczenia?Ja mam kurtkę Rookie ze skórzanymi wstawkami (sugerowana cena zdaje się 730zł). Targuj się o rabat ;)Uważam, że jakość jest zadowalająca i w stosunku do ceny stosunek jest co najmniej dobry.Wprawdzie jak jest ciepło to jest ciepło, ale na to nie ma lekarstwa. Ochraniacze są tam gdzie trzeba (barki, łokcie, wstawka na plecach), da się je wyjąć, podpinka jest także wypinana. Jest uchwyt do przypięcia spodni. Odblaski są raczej symboliczne (przynajmniej w moim modelu). Ogólnie z kurtki jestem zadowolony, w przeciwieństwie do wspomnianych rękawiczek.Rękawiczki są stanowczo za ciepłe i szybko się w nich poci, to powoduje trudności w ich zakładaniu przy kolejnych postojach i w końcu nieprzyjemnym zapachem i dyskomfortem. Nie ma ich za bardzo jak wysuszyć ani wyprać, bo nie da się ich wywinąć 'na lewo'. Podczas prania/namaczania puszczają farbę. Długo schną, bo nie ma ich jak wywinąć. Zauważyłem także, że ich wewnętrza warstwa jest podatna na uszkodzenia. Kurtki jeszcze nie prałem, ani nie przetestowałem w porządnym deszczu (ale dobrze mi z tym) ;) .O kurtkach powinieneś coś znaleźć w http://groups.google.pl z pl.rec.motocykle. Temat był całkiem niedawno. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi