FhissT Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 jak w temacie, po bliskim spotkaniu z sarną: Do CBR 1100 XX - stelaż przedni, czacha, prawy bok, zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Hej. Mam prawą owiewkę, czarna z naklejkami, można zakładać i jechać. Nie jest to rewelacja, ale się nada. [email protected]Darek Suwałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 dzięki owiewka doszła i jest elegancka, ale jak to zwykle bywa popis dali kurierzy Siódemki. Róg porysowany a cała folia w strzępach. Cud że nie było większych uszkodzeń. pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 O, szkoda. W sumie, to mogłem jakoś lepiej zapakować, ale wyjeżdżałem i nie miałem zbytnio czasu. Kiedyś kupowałem owiewkę i przyszła do mnie tak samo zapakowana i jakoś doszła bez uszkodzeń. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi