SKaTeDeNDi Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam was , pewnego dnia po deszczach było trochę błotka , jak są błotka to i kałuże więc postanowiłem trochę poszaleć , kiedy wracałem do domu irytujący dźwięk mnie trochę irytował , dokładnie to był dźwięk tarczy ocierający się o klocki , zauważyłem też , że dźwignia hamulca jest luźniejsza , więc postanowiłem zdjąć hamulec i dzisiaj go chcę na nowo założyć , wie ktoś czego to może być wina i zna odpowiedź ? Pilne <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Piasek zgrzytał między tarczą a klockami, a dzwignia wydaje się miększa bo trzeba ją mocniej cisnąć na mokrej i brudnej tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi