wawrzyn15 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Chcialem sie dowiedziec troche o tym motocyklu...w necie informacji malo a w Polsce jest on bardzo zadkim motocyklem. Czy mial ktos z Was okazje jezdzic czyms takim? Wiem ze ma silnik od FZR600 ale co dalej??? Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Hey wawrzyn tak sie składa ze kumpel moj przyjaciel z którym śmigamy ma takowe cacko miałem nie raz okazje pośmigać ta Yamaszka prowadziło mi sie bardzo dobrze wygodny sprzęt, kumpel jej troche wstawia po garach silniczek wytrzymaływcześniej miał kolor coś jak na zdjięciu które zapodałeś i miał inna lampe okrągła ale ostatnio ją malował i wstawił owiewke ala fighter sprzet na serio przyjemny dla oka jak chcesz strzele kilka fotek i zapodam jakby cos to pytaj postaram sie odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 jesli moglbys, to prosilbym o te zdjecia i jesli nie stanowi to problemu i kolega bedzie chcial powiedziec to spytaj sie ile kosztowal go ten motocykl i ile pali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 więc tak fotej jeszce nie strzeliłem jakoś nie miałem czasu zamieniłem z kumplem tylko dwa słowa jak pamietam dawał za nia cos około 6 tysi ale to tak 4 lata temu jezdzi jeszce i gitara a co zużycia paliwa to jest rewelacyjnie pali 4 max 4,5 na 100-wke :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 z tym paliwem to rzeczywiscie super, zwazajac na to ze FZRki pewnie 4 litrami sie nie zadowola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 sam kiedys zalozylem ten temat i teraz go odswieze zeby nie zasmiecac forum drugim taki samym... ponawiam moje pytanie...czy ktos uzytkuje taki motocykl...co mozecie o nim powiedziec...podoba mi sie sakramencko...a tak mnie naszlo bo zobaczylem go: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=45309257 poprostu sliiczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi