ZGON Aq`rat Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witam! W związku z nowym przepisem pozwalającym jeździć tą pojemnością z prawkiem kat. B chciałbym kupić moto o takich wytycznych:- chopper lub cruiser- pojemność oczywiście do 125- silnik dwucylindrowy V- cena maksymalnie do 5000Czyli prawdopodobnie w grę wchodzi Virago lub Intruder. Chyba, że trafiłaby się Shadow (taki chciałbym najbardziej, bo największy i najmocniejszy) w jakiejś super cenie; Drag Star z tego, co widziałem absolutnie poza zasięgiem. Chciałbym się zmieścić w czterech tysiącach (taki mam na to budżet), ale jakby jakaś ładna Honda, to chyba chętnie bym dołożył. Jestem z Lublia, jakieś 100km nie stanowi problemu. Proszę o info, gdyby ktoś coś wiedział w tym temacie:- tel.: 500 771 812- e-mail: [email protected]- GG: 3346313 Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi