emil1005 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Hej, zakupiłem Hayke z 2006 w lakierowaniu jak na foto zalaczonym nizej.Niestety miala przetarta prawa owiewke i polakierowana na nową, brak jest naklejek.Czy ktos wie gdzie moge zakupic naklejki na ten wzor lakierowania? Na allegro nikt na taką nie ma, Grafnet na swojej stronie nie ma i nie odpisuje na maile (na pewno mlyn w sezonie i nie czas na bawienie sie w dorabianie).Oczywiście w serwisie pytalem - koszt ponad 900zł (komplet naklejek na prawa owiewke) takze szukam tanszej opcji, aso ostatecznie. Ewentualnie moze jakas dobra dusza z forum ma znizki w Suzuki i pomoze mi zakupic taniej? Edytowane 10 Czerwca 2014 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Odezwij sie na priv , mój kolega działa cuda w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Już zamówiłem w ASO. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi