slavek_t Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jak w temacie.Kupię kurtkę i spodnie motocyklowe dla żony. Może być komplet, może być sama kurtka lub spodnie. Rozmiar chyba M (mierzyła taką Modeki to lekko luźna).Warunek to nieprzetarte, z ochraniaczami oraz tanio Z uwagi na konieczność przymierzenia raczej Warszawa i okolice. Ewentualnie gdzieś po trasie Warszawa - Lublin - Krasnystaw/Chełm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Masz pw ode mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek_t Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Odpisałem.Zapomniałem napisać, że chcę odzież tekstylną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi