Czarekleg Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam, sprzedam Malaguti Spider Max GT500, stan licznika 17500 km i ciągle rośnie, kupiłem go w tym roku z salonu Malaguti w Warszawie, przejechałem nim 1500km i myślałem że dzięki dość dużej pojemności jak na skuter wystarczy mi, niestety mój apetyt na emocje okazał się trochę większy i chcę go zmienić na motocykl (Yamaha FZS Fazer).Skuter technicznie jest w stanie idealnym, w 2013 w serwisie były wymieniane:- obie opony (600 zł)- akumulator (150 zł)- zamontowana JCostaJa zaraz po zakupie w 2014 wymieniłem- oleje + filtr- pas napędowy Matsuboshi (300 zł)Skuter ma dodatkowo zamontowany sportowy wariator JCosta o wartości prawie 1 tyś zł, kufer(130 zł), deflektor (150 zł), i światła bi-ksenonowe (250 zł), nie znajdziecie drugiego tak doinwestowanego Spider maxa w Polsce. Wizualnie poprzedni właściciel czyli właściciel salonu Malaguti położył go w korku na lewą stronę, dzięki temu że było to przy bardzo małej prędkości nic mu się nie stało poza drobnymi obtarciami owiewki, nic nie jest popękane ani połamane, nic nie było wymieniane ani malowane, jest w oryginalnym lakierze, oczywiście jeździ prosto, hamuje prosto, przy każdej prędkości można puścić kierownicę i jedzie prosto.Podsumowując skuter technicznie idealny, wizualnie można by mu poprawić tylko lakier na owiewce, ale jak to mówi mój mechanik lakierem się nie jeździ także ja tego nawet nie zamierzałem robić.Naprawdę polecam. Mogę przesłać więcej dokładnych zdjęć na maila. Możliwa zamiana na Yamahe FZS Fazer po 2002 roku lub Honde CBF 600 Cena 6900 zł A tutaj kilka zdjęć: https://picasaweb.google.com/114706875330236532207/Malaguti?authkey=Gv1sRgCPHq5LGpy8rpew# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedar996 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam, sprzedam Malaguti Spider Max GT500, stan licznika 17500 km i ciągle rośnie, kupiłem go w tym roku z salonu Malaguti w Warszawie, przejechałem nim 1500km i myślałem że dzięki dość dużej pojemności jak na skuter wystarczy mi, niestety mój apetyt na emocje okazał się trochę większy i chcę go zmienić na motocykl (Yamaha FZS Fazer).Skuter technicznie jest w stanie idealnym, w 2013 w serwisie były wymieniane:- obie opony (600 zł)- akumulator (150 zł)- zamontowana JCostaJa zaraz po zakupie w 2014 wymieniłem- oleje + filtr- pas napędowy Matsuboshi (300 zł)Skuter ma dodatkowo zamontowany sportowy wariator JCosta o wartości prawie 1 tyś zł, kufer(130 zł), deflektor (150 zł), i światła bi-ksenonowe (250 zł), nie znajdziecie drugiego tak doinwestowanego Spider maxa w Polsce. Wizualnie poprzedni właściciel czyli właściciel salonu Malaguti położył go w korku na lewą stronę, dzięki temu że było to przy bardzo małej prędkości nic mu się nie stało poza drobnymi obtarciami owiewki, nic nie jest popękane ani połamane, nic nie było wymieniane ani malowane, jest w oryginalnym lakierze, oczywiście jeździ prosto, hamuje prosto, przy każdej prędkości można puścić kierownicę i jedzie prosto.Podsumowując skuter technicznie idealny, wizualnie można by mu poprawić tylko lakier na owiewce, ale jak to mówi mój mechanik lakierem się nie jeździ także ja tego nawet nie zamierzałem robić.Naprawdę polecam. Mogę przesłać więcej dokładnych zdjęć na maila. Możliwa zamiana na Yamahe FZS Fazer po 2002 roku lub Honde CBF 600 Cena 6900 zł A tutaj kilka zdjęć: https://picasaweb.google.com/114706875330236532207/Malaguti?authkey=Gv1sRgCPHq5LGpy8rpew# Witam, Czy to jeszcze aktualne? PzdRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi