radzi2127 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam. Jestem tu Świeżakiem wiec prosze wybaczyc jesli pisze o czyms co jest na forum. jakos nie mogłem wynalezc info na ten temat. Jestem posiadaczem Kawasaki KZ 650 CSR z 82r. Czy ktoś wie coś na temat tego zaś motocykla? W jakich motocyklach występowały te silniki? Od czego części sie nadaja? Szczególnie interesuja mnie informacje na temat gażników? Sa to MIKUNI (wiecej zadnego symbolu na nich nie ma). Robiłem w nim naped rozrusznika i teraz po założeniu gazników dziwne rzeczy sie dzieja. Mianowicie to po odpaleniu na ssaniu dostaje szalonych obrotów a jak sie nagrzeje i wyłaczy sie ssanie to potrafi zgasnac. Jak przytrzyma sie go manetka gazu na chodzie i doda sie gazu i za chwile pusci to jest oki ale czasem po chwili potrafi sam ponownie wejsc na obroty przy czym przepustnice sa zamkniete. co moze byc przyczyna? Bardzo bym prosił o jakies podpowiedzi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi