kubaz Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 kupilem simsona jakies 3tyg. temu no i sie zepsuł :buttrock: mianowicie zapala dobrze ale jak dodaje gazu to się strasznie muli czysćiłem gażnik zapłon dobrze ustawiony no i nie wiem co moglo się popsuć może ktoś kiedyś miał już taki problemi mi pomoże bo ja chyba sam go nie urochomię :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schutzstaffel Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 mówisz, że zapłon dobrze ustawiony, ale ... objawy jak by był za wczesny, więc zaznacz sobie jak jest on teraz ustawiony i spróbuj go trochę opuźnić. jak pomoże to dobrze a jak nie wrócisz do poprzedniego ustawienia i trzeba szukać gdzieś indziej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 28 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 zastanawiam sie czy to nie któras z cewek jest uszkodzona :? a jeszcze czasami przy dawaniu gazu strzelaa w tłumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Może wystarczy zmienić świece ???? Gaźnik czyściłes..... a regulowałes ???Sprawdź równieź odstępł na platynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 29 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 świece wymieniłem ,gażnik czyśćiłem i nie wiem co dalej robić :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Sproboj wyregulowac gaznik...Podobne objawy mialem w swojej jawie... Sprawdz tez sobie filtr powietrza (nie wiem jak tam simson ale chyba cos takiego ma nie?) no i sprawdz wartosc cieplna swiec.... Zobacz tez jak wygladaja po odpaleniu...Narazie nic wiecej mi do glowy nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Wiesz co...a sproboj wyczyscic tlumik i zobacz czy dalej masz to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Wymien kondensator. Prawie na pewno to :) Koszt to jakies 10zl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi