marcin1124 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam. Czy ktoś ma może do sprzedania taki wałek kopniaka do Yamahy YZ 125 2T 90r. bo ułamał mi się przy samej kopce a reszta została w silniku i zostało odpalanie tylko na pych. Spawanie to chyba nie jest dobre rozwiązanie. Będę wdzięczny za pomoc. kontakt gg- 4261320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@REK YZ125 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, mam podobny problem, z tym że potrzebuje kopki do yz 125 2003 rok. Podobno Pasuje z lat 2002-2010. Jak ktoś ma kopke, albo jakieś namiary, to bardzo proszę o odpowiedź. I też jakby ktoś wiedział z czego można podpasować to też będzie git. Moja ma 13,5 mm śr i 31 zębów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi