EriCk321 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam. Mój problem ze simsonem nad jest.Gdy dodam gazuzaczyna doslownie buczec. Czasem sie udaże sie wkreci ale bardzo rzadko. Najpierwmyslalem ze to wina zaplonu wiec ustawilemidealnie(nie dawno wymieniony)i nic to nie dalo, potem stwierdzilem ze tocewka zaplonwa wiec kupilem nowa aleproblem nie minąl. Potem kupilemkondesator lecz on tez byl dobry, potemkolega powiedzial mi ze lapie lewe powietrzewiec rozebralem silnik i kupilem noweuszczelniacze na wal i uszczelki. Złozylemlecz nic to nie dalo... Potem kupilem nowąswiece i dalej nic. Myslalem ze problem tkwiw gaźniku wiec go dokladnie przeczyscilem iprzedmuchalem lecz nadal nic, wieczdecydowalem sie na zakup nowego gaźnikaamal 21t( bo mam 60ccm i ma srednicedolotowa 21) wczoraj go zalozylem lecz jestto samo... probowalem juz chybawszystkiego...aaaa i dodam jeszcze ze dziejesie tak od czasu gdy wlalem benzyne zniezaufanej stacji i zauwazylem ze zwykaszarka dzieje sie to samo bo do niej tezuuzylem tego paliwa.. Prosze o pomoc bo juzz nim nie daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielo113 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 A paliwa przez kranik za mało nie dostaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EriCk321 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 A paliwa przez kranik za mało nie dostaje??Czyscilem dokladnie. A paliwo to nawet do filtra wyzuca i strasznie kopci i leje strasznie z kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiniuFF Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 A nie było taniej spuścić to gówniane paliwo i zalać nowym z zaufanego źródła? Może to jest przyczyna? Cytuj --->Suzuki SV 650-->Yamaha FZ1s--Triumph Speed Triple 1050 --> Yamaha MT 09http://www.trasser.pl/ aplikacja mobilna http://szkoleniemotocyklowe.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EriCk321 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wylalem stare wyczyścilem bak i kranik i zalałem nowe z orlena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi