kilu Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Siemka - mam problem z licznikiem w mojej NSR. Gdy ją kupiłem, chodził jak marzenie. Pewnego razu odkręciłem linkę od prędkościomierza. Skręciłem ją spowrotem (nic przy niej nie kombinowałem). Już nie chodziła (tzn. chodziła tak pulsacyjnie, ale źle wskazywała). Rozebrałem przednie koło i zobaczyłem, że w łozysku nie ma wszystkich kuleczek. Po skręceniu już nie chce chodzić w ogóle. Czy przyczyną jest to łożysko? Jeżeli tak, to czemu przy zakupie i po zakupie trochę pochodziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 jestes pewien ze ta koncowka linki )ten kwadracik) wszedl dokladnie w licznik? sprawdz tez slimak...zrob to tak, ze odkrecisz linke przy kole, w miejsce w ktore wchodzila koncowka wsadzisz zapalke i bedziesz delikatnie obracal, wtedy zobaczysz czy obraca sie rowno czy tez przeskakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi