gizmo87 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jak w temacie do jazdy glownie po naszych szosach ale czasem mam zamiar wybrac sie na tor. Za 6 przemawia do mnie glownie cena bo w tym roku musze kombika jeszcze kupic nowego ale jak powiecie ze plusy maja miazdzaca przewage to nie ma tematu..jakies sugestie?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Poszukaj na forum, jest sporo informacji np. o Plusach - jak dla mnie genialny papeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo87 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Oka wybralem plusy i musze przyznac ze naprawde wygodne sa.. troszke kosztowaly ale poki co warto bylo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi