tedi62 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam kolegów, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej FJR-y 1300E z 2007 roku i chciałbym piosiadać lub przynajmniej zapoznać się z instrucją obsługi tego modelu w języku polskim. W necie znalazłem po polsku instrukcję modelu 2001r. i inne ale po angielsku, może ktoś posiada właściwą i mi pomoże. Dowiedziałem się, że w moim modelu można ustawić 3 pozycje kąta kierownicy, rozkręciłem mocowanie i nie widzę możliwości przestawienia ponieważ elementy są kołkowane. W instrukcji napewno jest to opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi62 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam. Ciągle oczekuję odpowiedzi na mój post, przy okazji mam prośbę, czy któryś z kolegów może odpowiedzieć na kilka pytań technicznych związanych z FJR 1300A po lifcie z 2007r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi