zielu-piastow Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Czołem,Mam do sprzedania świetne spodnie tekstylne Adrenaline Adventure w rozmiarze M w atrakcyjnej cenie 109 zł dla forumowiczów :) Szczegóły pod linkiem http://tablica.pl/oferta/spodnie-motocyklowe-adrenaline-adventure-rozm-m-CID87-ID5zAS3.html#0f44595391 Spodnie na mnie za duże i leżą w szafie od dłuższego czasu.Kilka razy jechałem w mega ulewie, raz podczas gradu i zawsze dojechałem suchy :) Membrana jest super ekstra. Pozdrawiam,zielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu-piastow Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 up :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipil Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 a możesz mi napisać ile mają w pasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu-piastow Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 W pasie mają 80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipil Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 dla mnie za małodzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu-piastow Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu-piastow Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Sprzedane użytkownikowi forum :) Moderatora proszę o skasowanie tematu. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi