Crovcia Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ja to wiem, bo w terenie to tylko dym za mną zostaje :d ale spalanie mnie dobija, znaczy daje rade ale tyle paliwa idzie, jak jezdze z tatą i jego kolegami to musze za sobą 10 litrów na plecach + pełny bak! xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy2 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jakie masz spalanie w terenie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 no tego dokładnie nie da się obliczyć ale średnio bak przy cięzkim terenie starcza na 3h maxxxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockstar Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 najpierw piszesz ze masz kx 250 totem ze masz dr 125 a na koniec znowu ze masz kx 250 o co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Mam to i to :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockstar Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 już nie wnikam dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi