juhas250 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Witam, 1-szy raz na forum prosze o wyrozumialosc.Kupiłem dzisiaj Kawasaki EL 250, mechanicznie wszystko ok, ale do drobnych poprawek stylistycznych.-->1. Rzeczy chromowane sa do wypolerowanie znalazłem paste na allegro jakąś Polska bedzie ok .?2. Tylna osłona numer 1 na rysunku jest do malowania, jest to chyba plastik wystarczy farba w sprayu podkładowa do plastiku, i normalna w spray'u do plastiku .?3. ogólnie chciałbym wypolerować lakier na baku itp, 4. Mam dosć brudna chłodnica wystarczy ją umyc i bd ok .??? Pzdr. juhas250 :P Edytowane 22 Marca 2014 przez juhas250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrrrr Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam1. Jaka to pasta?2. Od biedy może być, ale licz się z tym, że nie będzie to miało trwałości i jakości gdybyś polakierował tradycyjnie.3. Jeśli nie jest w bardzo złym stanie to wystarczy wosk np. Turtle Wax do lakierów metalicznych4. to już musisz sprawdzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi