german Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Cześć,Wszystko jak w temacie. Szukam Kawy ZX-12R po 2002r, po lifcie. Co do przebiegu to jestem otwarty na propozycje Najlepiej jak by malowanie było czarno-złote albo czarne. Inne raczej odpadają. Dobrze jak by nie była po szlifie ani innych przykrych przygodach.Pozdawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Zx12, która nie miała "szlifa" raczej nie istnieje. Na pewno nie w PL. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
german Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Cześć,Wygląda na to że jestem jedynym właścicielem takiej kawy. Właśnie ją kupiłem: bez szlifa i ze wszystki z czym chciałem. Ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi