Alkad Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam.Mam do sprzedania kombinezon dwuczęściowy Alpinestars model RC-1, kolor czarny - legendarny model Alpiny.Rozmiar : Kurtka 54, spodnie 50. Użytkowa przez 3 sezony ( kupiony w intermotorsie za prawie 4000zł)Miałem wywrotke na osiedlu bo baba mi wyjechała z miejsca parkingowego... Delikatne obtarcie - prawie nie zauważalne.Podaje moje wymiary 183 cm i 82kg.. Istnieje możliwość przymiarki na miejscu, wysyłka tez wchodzi w gre.Cena 1100zł, dla forumowiczów możliwość delikatnej negocjcji.Witam.Mam do sprzedania kombinezon dwuczęściowy Alpinestars model RC-1, kolor czarny - legendarny model Alpiny.Rozmiar : Kurtka 54, spodnie 50. Użytkowa przez 3 sezony ( kupiony w intermotorsie za prawie 4000zł)Miałem wywrotke na osiedlu bo baba mi wyjechała z miejsca parkingowego... Delikatne obtarcie - prawie nie zauważalne.Podaje moje wymiary 183 cm i 82kg.Jutro wstawię zdjęcia. Istnieje możliwość przymiarki na miejscu, wysyłka tez wchodzi w gre.Cena 1100zł, dla forumowiczów możliwość delikatnej negocjcji. tel. 509674980 lub pw. zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi