Skocz do zawartości

Sprzedam Suzuki GS500 E, 1996 r, five stars,Olsztyn

Zly
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Od motocyklisty, nie z komisu.
Nie błyszczy ale bez niespodzianek - dokładnie wiesz co bierzesz.

W tamtym sezonie, próbowałem go sprzedać przez jakieś 2 tyg, zanim zdecydowałem jednak pojeździć jeszcze jeden sezon. Tu jest wątek, który nieźle oddaje stan techniczny:
http://forum.gs500.pl/viewtopic.php?p=175256

Od tamtego czasu jeździłem tylko tyle, żeby się nie zastał, a kilka technicznych rzeczy poprawiłem. Z grubszych rzeczy jest nowy napęd. Zrobiłem na nim raptem 500 km. To już 400zł w kieszeni nowego właściciela. Kupiłem też nową przednią szybę.

Podstawowe dane:
GS500 E five stars rocznik 1996
przebieg: 55 tyś km
nr podwozia GM51B138578
cena: 4200 zł (-300zł za zamknięcie transakcji w ciągu tygodnia)

Zarejestrowany w PL.
Trzy sezony w moich rękach.
Aktualne badanie techniczne.

Moto odpala i chodzi pięknie, do zrobienia (poza standardowym przeglądem przed sezonowym) uszczelki na przednich lagach i hamulce (tarcze ok - przednia niedawno zmieniana ale kilka drobniejszych elementów, w tym klocki, do wymiany). Jeżeli ma wyglądać pięknie to dodatkowo sporo roboty estetycznej i wymiana kilku części, które się wizualnie gryzą.

Nie ma żadnego problemu, żeby podjechać do warsztatu na przegląd. Sam taki zrobiłem przed zakupem.

Większych przygód, z tego co wiem, maszyna nie miała. Przytarte oba boki (jeden to moja robota - gleba na piasku przy 15km/h) ale cierpiały głównie kierunkowskazy, lusterka i farba na owiewkach.

Ogłoszenie na tablica.pl:
http://tablica.pl/oferta/suzuki-gs500-e-1996-r-od-motocyklisty-olsztyn-CID5-ID5dqzn.html

Kontakt:
mail: [email protected]
tel: 603 173 013

post-49265-0-60824900-1394212426.jpg

post-49265-0-51718000-1394212442.jpg