JaJo Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam mam takie ogłoszenie http://tablica.pl/oferta/gilera-runner-sp-krk-gwarancja-sprawdz-2011-13-zimowa-cena-CID5-ID4C4Fh.html#6f7916a38bI nie wiem czy to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 nikt mi nie doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuggsNuts Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Dobra ja na skuterach to się nie znam bo nie zajmuje się tym ale osobiście uważam że 6 tyś. za skuter to jest bardzo dużo zwłaszcza że to 50ccm a na tablicy widziałem tańsze też bo te 6 tyś to górna półka cenowa jest.Słyszałem że aeroxy są bardzo dobre możesz je też pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Czyli za drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi