Ario Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 Witam! Chciałbym kupić owiewkę do Fazera na eBay'u. Ile może kosztować przesyłka do Polski i jak załatwić sprawy związane z przelewem kasy na konto sprzedającego? Duże są koszty? Pozdr P.S. i jeszcze jedno, znam ciut niemiecki ale nie wiem gdzie szukać czegoś takiego jak "minimalna cena nie została osiągnięta". czy to jest ten skrót "MESZ"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 mesz to strefa czasowamasz msg ode mnie na gg jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 Ario jak już wszystko będziesz widział i ewentualnie zakupisz ta owiewke opisz wszystko bo też mnie to interesuje dzieki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 przesyłka z Niemiec do Polski kosztuje 21 EUR.Wydaje mi sie ze niezaleznie od gabarytow i wagi. kupowalem juz 3 rzeczy , zawsze placilem tyle samo , a roznily sie znacznie wielkoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi