Doozer Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Makarska- Nowa Dęba, 1350km w ok 14h( głównie autostrady), przerwy tylko na tankowanie, szybkie jedzenie i ogień :) Generalnie żadna przyjemność, zwłaszcza monotonna jazda po autostradach... Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) 8018 km na chińskiej 250-tce. Nordkapp i okrążenie Bałtyku w 11 dni. Edytowane 30 Maja 2014 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Varna- Rzeszów ok 1300 km około 16h. . Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 8018 km na chińskiej 250-tce. Nordkapp i okrążenie Bałtyku w 11 dni. Ja pamietam twoja trase, natomiast nie wiedzialem, ze zrobiles to tak szybko. Szacun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja pamietam twoja trase, natomiast nie wiedzialem, ze zrobiles to tak szybko.Niestety starość nie radość i ostatnio w 16 dni zaledwie 7270kmhttp://chomikuj.pl/Luca/St+Tropez+2013/Fotki/16+Dzien/753,3162135146.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Luca co tam 7 kola lepiej powiedz gdzie wjechales. Masz niezle wyjechane zeby sie tam pchac takim moto. Wjechac sie dalo w miare a jak wygladal zjazd? Edytowane 4 Czerwca 2014 przez robert73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Luca, agent jestes :) wlasnie takie podrozowanie mi sie najbardziej podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Masz niezle wyjechane zeby sie tam pchac takim moto. Wjechac sie dalo w miare a jak wygladal zjazd?A no zjazd z 3tyś metrów był ciekawy, bo mi nagle słońce zgasło :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi