tomkos100 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Panowie , witam , i chciałbym zapytać gdzie - Rumunia , Bułgaria (Rodopy-góry) , czy Albania , Czarnogóra , pasują mi te kraje i to bardzo , tylko nie Chorwacja , ludzi masa , byłem tam już trzy razy , wystarczy , sprecyzujcie termin i kierunek pisałbym się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek_74 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam.Lecimy przez całą Chorwację aż do Czarnogóry oglądając po drodze co się tylko da.Tłumów o tej porze jeszcze nie ma, upałów również. Na tę chwilę skład ekipy to:- Pitbull73- Marcon- Zbynek_74.Pitbull, nie pękaj jedziemy razem i takim samym składem wracamy :biggrin:A że coś może po drodze się zdarzyć, tego nie wie nikt. Drobne usterki naprawiamy sami lub szukamy kogoś po trasie... Nie dające się usunąć, .. no cóż, takich nie przewiduję!!!!A jak coś się przytrafi, jak mówi Piter 1600, trza mieć jakieś dodatkowe assistance ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkos100 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam.Lecimy przez całą Chorwację aż do Czarnogóry oglądając po drodze co się tylko da.Tłumów o tej porze jeszcze nie ma, upałów również. Na tę chwilę skład ekipy to:- Pitbull73- Marcon- Zbynek_74. Pitbull, nie pękaj jedziemy razem i takim samym składem wracamy :biggrin:A że coś może po drodze się zdarzyć, tego nie wie nikt. Drobne usterki naprawiamy sami lub szukamy kogoś po trasie... Nie dające się usunąć, .. no cóż, takich nie przewiduję!!!! A jak coś się przytrafi, jak mówi Piter 1600, trza mieć jakieś dodatkowe assistance ...A tą Albanie robici e - bo mi najbardziej na niej zależy ? , Czarnogóra - 2 razy , Chorwacja - 3 razy , dla mnie już nuda i non stop to samo , Jak chcecie adres super moto pokoi w Makarskiej za około 10 - 12 eur , to dajcie znać, byłem tam w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek_74 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dzięki Tomkos, miejscówki mamy co prawda obczajone, ale nie zaklepane, fajnych miejsc nigdy dość, wrzuć adres w wolnej chwili...Co do Albanii, to plan zakłada raczej pojeżdżenie po Chorawcji i Czarnogórze, myślałem tylko o krótkim wypadzie za granicę, samą Albanię chcę zostawić na inny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkos100 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ok , wrzucę ci tą wizytówke jutro po południu na forum , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull73 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 ja nie pękam, i tak jadę, tak tylko wypytywałem ludzi z doświadczeniem o różne przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcon Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Panowie - już wiem - JADĘ! :biggrin:terminy poukładałem i jestem gotów do konkretów (choć większość już wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek_74 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Hej Marcon.Ale trzymałeś nas w napięciu....Mam propozycję spotkania, zanim zacznę rezerwować noclegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull73 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 no dobra, trzeba omówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek_74 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Panowie, rzućcie termin i miejsce, ja się dostosuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull73 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ja też się dostosuję.czyli my nie wymyślamy miejsca i czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek_74 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Hej.Spotkanie przebiegło spokojnie, wyjazd aktualny i 9 maja lecimy...Cała Chorwacja, Czarnogóra i troszkę Albanii. Termin 9-18 maja. Jeśli ktoś jeszcze chętny, to zapraszam...AHA i jeszcze jedno, ten post to chyba powinien się nazywać BAŁKANY MAJ 2014... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi