Balamanka Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam,Sprawa wygląda następująco. Kupiłem sobie śliczna Bandytke 600 z 97r. ale problem jest taki ze mam A2 ( bo jakiemuś złodziejowi nad nami się uwidziało, żeby każdy płacił 10x po 1000zł za prawojazdy) i muszę ja zablokować. Usługa blokowania kosztuje ok 1500zl... co jest absurdem a drosselung-satz tez trochę kosztuje. Znajomy ma firmę i piłę wodną, więc wycięcie takich 4 kółeczek zrobi mi za grosze, tak to mniej więcej wygląda (przy czym ja muszę zblokować do 35 kw a nie 25)http://www.ebay.com/itm/Suzuki-GSF-600-S-Bandit-WVA8-2000-04-437-1-Drosselung-Drosselsatz-25kW-/291009137167?pt=DE_Motorradteile&hash=item43c17f0a0f&vxp=mtr I tu się pojawia moje pytanie, czy ktoś wie jakie te kółka maja mieć wymiary??Jeżeli tak to bardzo bym prosił o jak najszybszą odpowiedź ps. jak ktoś ma takie używane cudo na sprzedaż to kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi