viperPL Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam. Bardzo bym prosił o podanie adresu strony www Tourmax`a, lub innego producenta oferującego elementy do zacisków hamulcowych. Poszukuję tłoczka do tylnego zacisku Hondy CR 250R 2005. Larsson, Olek motocykle nie posiadają tych pozycji w swoich katalogach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Sprawdz gdzie jeszcze byly pakowane :) Wysłane z ElDżi Optimus Dżi Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Trourmax nie ma swojej strony. Zresztą i tak nie mają w swojej ofercie tego co potrzebujesz, zestaw naprawczy AllBalls http://www.allballsracing.com/18-1008.html tylko że nie ma tłoczka który próbujesz dostać. Oryginalny tłoczek który chcesz prawdopodobnie kosztuje koło 80 zł. Wyślij mi numer VIN jeśli jesteś zainteresowany Edytowane 18 Lutego 2014 przez DK Motocykle Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Hej. Oryginał kosztuje ~ 140 zł minus mój jakiś tam wypracowany rabat na części z Hondy. Zamiennik faktycznie nie istnieje do tego rocznika. Znalazłem kawalek pręta z nierdzewki i sobie wytoczyłem :) Będzie trwalszy niż oryginał. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Zestaw naprawczy z tourmaxa się już pojawił, ale zestaw nie zawiera tłoczka. Cena za zestaw naprawczy 199 zł. Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi