robertold Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jak ściągnąć środkową owiewkę z kawy zzr 600? Wsadzona jest pod górną owiewkę i skręcona. Nie chcę nic pourywać więc proszę o informację czy też muszę demontować górną część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHLrider Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 musisz odkrecic czarną listwę która jest pod tą srodkową owiewką i bez odkręcenia przedniej owiewki się nie obejdzie, ta środkowa wchodziła pod nią jak dobrze pamietam. Poza tym nie ma większych komplikacji. U siebie gdy mialem zygzaka jak wymieniałem linkę licznika to został mi tylko zadupek. :D Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi