Katarzyna1993 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Hej, od roku posiadam Hondę CBR 125 R z 2004 roku, Kupiłam ją żeby sobie pojeździć do szkoły i tak dalej, za 2 lata maksymalnie mam zamiar kupić coś większego, 600 raczej :) Ale jak na razie mam kilka wstępnych pytań co do mojej Hondy.Na temat wymiany płynów w Hondzie słyszałam milion różnych wersji i postanowiłam spytać ludzi, którzy się na tym znają, a więc: co ile czasu trzeba wymieniać płyny w motocyklu, czy co sezon, czy zależy od płynu?No i sprawy takie jak czyszczenie gaźnika czy coś to także co ile czasu?Bardzo proszę o odpowiedzi :)PS- jeśli był gdzieś temat, lub umieściłam swój w niewłaściwym miejscu to bardzo przepraszam, ale jestem tu nowa i nie mogłam znaleźć odpowiedzi na moje pytania tutaj. Edytowane 9 Lutego 2014 przez Katarzyna1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi